Suur Galerii! Superfly 5 & Phantom 3 uuest Solar Flare kollektsioonist

Mõned nädalad tagasi tuli Nike välja uut värvi jagpallijalatsite kollektsiooniga nimega ‘Solar Flare’ (eesti k. Päikese Sähvatus) või siis ‘Lock In, Let Loose’ (Lukustu, Lase Vabaks), nagu seda suuremale üldsusele reklaamitakse. See kollektsioon muudab kõikide Nike’i putsade seeriate põhivärvi oranžiks, et tooniks, mida me neilt ammu näinud pole.

Kohe, kui putsad meie poodi jõudsid, võtsime need kaasa ja viisime need fotosessioonile. See tuli suurepäraselt välja! Lisaks on suurepärane ka putsade silmapaistvus väljakul, sest oranž äratab tähelepanu juba kaugelt. Seda saame ka oma silmadega järgi kontrollida, sest antud kollektsiooni kannavad hooajaeelsetes sõpruskohtumistes ja liigahooaja esimestes voorudes pea kõik jalgpallurid, kellel on Nike sponsorlepingu on sõlminud. Aga nüüd, vaatame vapustavaid pilte, mis meil õnnestus jäädvustada!


Osta tooted siit: globalsoccerstore.com